Kezdőlap

KAT-KA Remix Pályázat

15 hozzászólás

Remix versenyre való felbujtás fog következni! (én szóltam)

"Ezt a bejegyzést elsősorban beatmakerek és zenészek figyelmébe ajánlom. A letöltések menüpontban találhatjátok meg a "Trópusi éjszaka" című dalom éneksávját, amelyből remixeket várok tőletek. A legjobbnak ítélt remix felkerül a lemezemre valamint az alkotója értékes meglepetés ajándékban részesül, az ígéretesnek tűnő feldolgozások pedig letölthetők lesznek innen a weboldalról. Stílusbeli megkötés nincs! Egy személy vagy formáció több feldolgozással is nevezhet, de inkább egy azonban kíváló munkát várok tőletek."

Folytatás

II. Musiceditor & Limitless Audio Remixverseny [Frissítve!]

55 hozzászólás

A múltkori versenyt eredményesnek találtuk, mint a zenék minősége, mint a pályázók száma alapján, ezért egy újabb megmérettetés elé állítunk Titeket.
Addamz – Mirage című számának sávjaiból kell majd egy teljesen új zenét írni. Ezúttal stílusmegkötés nincs, tehát bátran szabadjára engedhetitek a lelketek mélyén megbúvó kisördögöt. A nyereményetek egy Limitless Audio válogatás album lesz, amelyen a legjobb zenék mellett hallhattok pár kiadatlan számot is. Ráadásul CD-n, a postaköltséget pedig mi álljuk természetesen és mindössze egy példányt fogunk belőle készíteni.
A szabályok nagy vonalakban maradtak ugyan azok, a változásokat lentebb olvashatjátok. Sok sikert mindenkinek, és munkára fel!

Frissítve (2010.07.17.)
A beérkezett nyolc pályaműből, a zsűri döntése alapján a remixversenyt Hurvinyek nyerte! Gratulálunk nekik, a többieknek pedig természetesen köszönjük a részvételt. [link]

Ezeket olvastad már?

Támogatóink
Mezzo Sound Gyümölcstárhely - Tárhely és domain baráti áron